Уявив себе на передовій? Зеленський злякався гучного звуку на льодовій арені в Маріуполі (відео)

Президент схопився за вуха. Такою реакцією він схвилював співробітників служби безпеки.

Президент України Володимир Зеленський приїхав 22 жовтня в Маріуполь на відкриття льодової арени Mariupol Ice Center вартістю 90 млн грн, повідомили в Офісі президента України. Під час його спілкування із присутніми несподівано пролунав гучний шум через технічний збій. З огляду на реакцію Зеленського, це сильно налякало його. Відео події опубліковано на YouTube-каналі ZV37, повідомляють Патріоти України.

Зеленський схопився за вуха. Такою реакцією він схвилював співробітників служби безпеки. "Усе нормально, усе нормально", – заспокоїв президент присутніх після переляку.

За мить глава України вже жартував. "Бачите, усі спортсмени. У всіх серце здорове. Ніхто не втік", – сказав Зеленський. Президент попросив адміністрацію не вмикати звук мікрофонів.

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...