​УЄФА відреагував на істерику Росії з вимогою змінити форму збірної України, заявлену на Євро-2020/21

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) схвалив нову форму збірної України з футболу на майбутній чемпіонат Європи, пояснивши, що символіка збірної України з Кримом і Донбасом, а також з національним гаслом повністю відповідає всім правилам і стандартам, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання "Чемпіонат".

Як відомо, на футболках наших гравців зображена карта України в міжнародно визнаних кордонах, включно з окупованими Росією територіями. Крім того, на форму завдано відоме гасло "Слава Україні - Героям Слава!".

"Національна збірна України виступатиме в новій, особливою формою. Ми віримо, що силует України додасть сил гравцям, адже вони будуть битися за всю Україну. А вся Україна від Севастополя і Сімферополя до Києва, Донецька і Луганська до Ужгорода підтримувати їх в кожному матчі ", - нарисав на своїй сторінці в Facebook президент Української асоціації футболу Андрій Павелко.

Функціонер відзначав також, що для всіх українців найбільш цінним є обрис країни разом з Кримом і Донбасом, де головною мелодією є слова національного гімну, де на "Слава Україні!" відповідають "Героям Слава!".

"Це буде на нашій новій формі і буде надихати наших спортсменів на нові перемоги", - наголосив глава Української асоціації футболу.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...