Піти з-під розслідування у держзраді: Керівництво NewsOne розповіло, яким мав бути сценарій телемосту із пропагандистським телеканалом держави-агресора

"Телемарафон "Треба поговорити" між українським телеканалом NewsOne і пропагандистським каналом "Россия24" мав проходити без участі тих, хто сумнівається, що Крим і Донбас - це Україна", пише на своїй сторінці у Facebook генеральний продюсер телеканалу NewsOne Василь Голованов, зазначають Патріоти України.

Пан Голованов наполягає, що це жорстка і безкомпромісна позиція команди телеканалу.

"Телеміст замислювався як журналістський проект без політики. Без присутності в студії політологів, політиків, пропагандистів. Без тих, хто сумнівається в тому, що Крим і Донбас - це Україна".

"Наша умова російській стороні - в студії не повинно бути пропагандистів. Не повинно бути тих, хто знаходиться під санкціями України, США, ЄС. Так навіть телеведучі не повинні бути політичними (Андрій Малахов і Марія Ситтель)".

"Окремо відзначу, що заява і анонс Дмитра Кисельова стали новиною і для мене. Він не причетний до організації телемарафону і, переконаний, нашкодив діалогу, а не допоміг його початку".

"Зараз в Росії перебуває понад 3 мільйонів українців. Хтось там вже давно, хтось поїхав після 2014 року, хтось їздить регулярно туди-назад. За всі 5 років конфлікту з ними ніхто не говорив. Журналістський телеміст - це чесна розмова звичайних людей без підставних людей в студії".

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...