Ухвалення Держбюджету-2021 зірвано: Депутати від "ЄС" та "Голосу" назвали винуватця

Згідно з регламентом, бюджетний комітет повинен був розглянути бюджет до 15 жовтня, в Рада - в першому читанні не пізніше 20 жовтня.

20 жовтня проект Держбюджету України на 2021 рік проголосований не буде, інформують Патріоти України.

Як повідомив парламентарій від фракції "Голос" Ярослав Железняк, причина зриву голосування в тому, що "слуги народу" не змогли зібрати кворум - на засіданні бюджетного комітету з'явилися 11 людей з 18 необхідних.

Депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко стверджує, що на засіданні були 11 членів комітету з 36. "З 19 "слуг" були присутні 5: Забуранна, Пуртова, Каптелов, Кузбіт, Аристов, - уточнив Гончаренко. - 99% для першого читання Держбюджету 20 жовтня, як це вимагає регламент Верховної Ради, не буде". Як пояснив нардеп, згідно з регламентом, бюджетний комітет повинен був розглянути бюджет до 15 жовтня, в Рада - в першому читанні не пізніше 20 жовтня. "Очевидно, в цей строк не вписуємося. З вини влади бюджетний процес зривається", - резюмував Гончаренко. В "Слузі народу" поки не прокоментували зірване голосування по бюджету на майбутній рік.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...