"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа Артем Семеніхін наголосив у своєму зверненні, передають Патріоти України.

Він вказав, що хотів би звернутись до депутатів Верховної Ради, "...які граються в політику". Семеніхін згадав про той аспект, що зараз значно збільшилася кількість охочих студентів та абітурієнтів, котрі мають намір вступити, щоб, ймовірно, уникнути мобілізації: "... не те, що в десятки, напевно в сто раз збільшилася кількість людей, які “побігли терміново навчатися". За його словами, таких ухилянтів варто "брати за вухо і вести до військкомату, до ТЦК, щоб вони проходили службу".

Він також зауважив на подібних рішеннях народних депутатів, що й досі не можуть прийняти закон про мобілізацію. За його словами, нардепи можуть так поводитись через острах, що "... за них потім менше проголосують на майбутніх виборах". Проте Семеніхін вказує, що залишиться лише "адміністрація, призначена Кремлем", у випадку, якщо не буде прийнятий цей закон про мобілізацію.

Він вказує, що всіх, хто зараз "терміново пішов навчатись, дав хабар чи знайшов іншу причину", потрібно зібрати та відправити навчатись перед тим, як безпосередньо долучати до бойових дій: "Їх треба гарно, добре навчити і тоді залучати до ведення бойових дій".

Семеніхін також згадав про декілька інформативних груп в соціальних мережах, зокрема у Viber Telegram, де місцеві мешканці повідомляють про рух та місця перебування працівників ТЦК та СП, через що військовозобов’язані можуть уникати ймовірної зустрічі з працівником ТЦК. "Ми так війну не виграємо … треба йти і робити цю справу", – наголошує міський голова Конотопа.

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...