"Уконтропопить, накормив свинцом вместо котлет": Що Корнієнко відповів пропагандистам Шарія на закид про концерт Зеленського у захопленій "гібридами" Путіна Горлівці

Заява полковника Безлера про те, що він міг у квітні 2014 року "в зародыше уконтропопить" Зеленського, "накормив его свинцом вместо котлет" наповнило неаби яким ентузіазмом пропагандистів Кремля, зазначають Патріоти України.

Так найманці телеканалу Шарія, котрий незважаючи на позбавлення акредитації все ще чомусь вештається коридорами Верховної Ради, підкотили до головного партійця "Слуг народу", котрий не відмовив їм в інтерв'ю.

На запитання про гастролі "Кварталу" у захопленій "гібридами" Горлівці Олександр Корнієнко заявив, що нинішній президент України Володимир Зеленський мав повне право виступати в складі студії «Квартал 95» в Горлівці в квітні 2014 року, коли місто було вже не під законної контролем влади України. Про це він заявив в коментарі «Шарій.net», опублікованому в Telegram.

«Я считаю, что выступления артистов на оккупированных территориях не идут в плюс Украине, но это их право выступать где угодно. Я ведь не могу на это повлиять», - висловивився Корнієнко.

Коментуючи виступ Зеленського в Горлівці в квітні 2014 року, нардеп підкреслив, що вона «ще не була окупована», незважаючи на те, що були захоплені будівлі міської адміністрації.

«Надо смотреть дату. Надо смотреть время. Там всё было сумбурно. Разве в 2014 там уже были республики? Там была острая фаза, всё менялось каждый день. Мы же понимаем, что юридически и в сознании людей оккупация наступила в середине-конце 2014 года, после Иловайска», - поділився роздумами Корнієнко.

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...