"Україна - флагман вільного світу": Каспаров пояснив, як Захід має поставити на місце Росію, і назвав головні страхи США

Російський опозиціонер Гаррі Каспаров заявив, що на сьогодні Україна - флагман усього вільного світу. Він також зазначив, що Захід не має зволікати з наданням озброєнь Україні і повинен поставити Росію на місце, передають Патріоти України.

Про це Каспаров розповів в інтерв'ю проєкту шеф-редактора OBOZREVATEL Ореста Сохара "Орестократія". Він наголосив, що настав час усвідомити, що відступати вже нікуди.

"Україна сьогодні – флагман вільного світу. Але одна справа – віддавати борг героїзму українців та лідерству президента Зеленського, а інша – підкріплювати свої слова реальними діями", – зазначив російський опозиціонер.

На його думку, проблема в тому, що всередині самої адміністрації президента США, за всіма красивими словами та усмішками, досі точаться розмови про "мирне врегулювання" за рахунок українських територій.

"Заяви Байдена досить туманні. Його гарні слова про підтримку України мають бути підкріплені постачанням далекобійної зброї, танків і літаків, але цього досі не відбувається. В основі такої політики лежить страх того, що станеться у разі розгромної перемоги України та поразки Росії. Американців панічно лякає неконтрольоване занурення Росії в хаос, початок процесу розпаду, непередбачувана ситуація на Далекому Сході та потенційне різке посилення Китаю. На мою думку, більшість цих страхів є фантомними", – зазначив Каспаров.

Він переконаний, що якщо Захід займе принципову позицію, російська еліта опиниться перед простим вибором. Зокрема, їм доведеться обирати: або повністю "лягти" під Китай і стати китайською провінцією, або спробувати за будь-яку ціну отримати вибачення в Європі, виплативши репарації і видавши воєнних злочинців.

"І я думаю, що для більшості вибір буде очевидним. Але для того, щоб це трапилося, потрібні лідери на Заході. Потрібні такі особистості, як Рузвельт і Черчилль. Завдання всього вільного світу – це тотальний розгром російського військового угруповання та звільнення всіх окупованих територій України, включно з Кримом та Севастополем. Будь-яка поступка Путіну в територіальному питанні не буде перемогою України. Це буде компроміс, який стане запорукою нової великої війни", – заявив він.

У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...