Україна - не Росія, але... Зеленський відповів на питання, скільки ще займатиме президентське крісло без виборів

Гарант заявив, що не хоче бути брехуном і налаштований керувати країною до перемоги. Одже скільки б років на це не пішло: Принаймні інших сценаріїв ВОЗ не озвучив

На наступних виборах президента Зеленський може виглядати якось так

Президент Володимир Зеленський стверджує, що він "сповнений рішучості" довести війну РФ проти України до кінця й при цьому бути зі своїм народом.

За словами Зеленського, він "завжди буде захищати Україну та Конституцію". Про це президент заявив в інтерв'ю The Guardian, опублікованому у суботу, 1 червня.

"Коли ви балотувалися в президенти й сказали, що ви будете зі своїм народом до кінця, і ви завжди будете захищати Україну і Конституцію, ну це означає, що ви брехун, якщо просто опустите руки. І я точно не хотів би бути брехуном, особливо для своїх дітей", - наголосив Зеленський.

В політичному середовищі Росії наразі панує думка, що Росія воюватиме за "ісконно рускіє зємлі, Маларосію" теж стільки скільки знадобиться до "пабєди". Експерти не виключають, що стан малоінтенсивної війни може тривати десятиріччями. Принаймні поки живий Путін. А цей налаштований наразі правити ще мінімум два президентських строка - до 2038 року.

Наступні вибори в Україні можуть відбутись після цієї дати? Чи може все ж політикум віднайде механізм зміни влади? До речі 2038 року Володимиру Олександрович у виповниться 60-т... По російським міркам ще молодий і перспективний вождь, правити і правити. Адже всі звикли: як то в Росії, Білорусі, Казахстані, Азербайджані і більшості інших "братських" республіках колишнього СРСР.

Для ПУ Лесь Лісовик

"Це логічно": Орбан розповів, що думає Путін про перемовини та припинення вогню в Україні

понеділок, 8 липень 2024, 13:30

Російський диктатор Володимир Путін не висловив зацікавленості у припиненні вогню в Україні та проведенні перемовин. Про це заявив прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан в інтерв’ю Роджеру Кьоппелю - головному редактору тижневика Die Weltwoch, передають...

Москва з Пекіном та Бразиліа не відговорили: Аргентина вирішила надати Україні пакет військової допомоги

понеділок, 8 липень 2024, 13:28

Міністр оборони Аргентини Луїс Альфонсо Петрі на конгресі правих сил Латинської Америки в Бразилії обґрунтував рішення Буенос-Айреса "підтримати Україну та Ізраїль у їхніх війнах". Про це повідомляє Polskie Radio. "У минулому Аргентина обіймалися з Вен...