"Україна - це квіточки, ягідки чекають попереду": Лукашенко після переговорів з Путіним зробив скандальну заяву

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко після переговорів з диктатором Володимиром Путіним заговорив про "насторожуючі чинники" та війну в Україні, передають Патріоти України.

Під час однієї з нарад Лукашенко заявив, що Білорусі треба приділити більше уваги сфері оборони, зокрема і фінансово, натякаючи на те, що війна в Україні може отримати продовження, але на території інших країн.

"Останні переговори на вашій землі (в Росії - ред.) були присвячені обороні та безпеці. Ми знаємо, що Україна - це тільки початок. Це, знаєте, квіточки. Ягідки можуть нас чекати попереду, якщо ми не мобілізуємось і не покажемо їм, що буде непереливки", - заявив диктатор, очевидно, маючи на увазі Захід.

За його словами, Білорусь та Росію "більш за все насторожує Польща, за якою стоїть Америка". За версією божевільного диктатора, США хочуть "розвалити ЄС", а точкою опори для них нібито є саме Польща.

Ба більше, Лукашенко заявив, що Білорусь переймає досвід ведення війни в Україні від "вагнерівців". За його словами, в ЗС РБ "є основа", а технології вони переймають у Китаю та Росії.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...