"Україна буде повністю під нашим контролем": На росТБ розмріялися про перемогу в війні (відео)

На російському телебаченні не припиняють говорити про повне захоплення України, мріючи, що країна буде "повністю під контролем РФ". І прикметно, що цій кремлівській пропаганді підіграють зрадники, що втекли до країни-агресора, переховуючись від правосуддя в рідній державі, передають Патріоти України.

Про це повідомив Центр протидії дезінформації. У Telegram-каналі ЦПД опублікували фрагмент ефіру росТБ, де "експертом" виступив колишній український політик

Тему про "контроль над Україною" вкотре підняли в програмі головного рупора Кремля Володимира Соловйова. Так званим спікером пропагандист запросив проросійського екснардепа від Партії регіонів Ігоря Маркова, і той висловив переконання, що Росія "захопить усю" територію нашої держави.

"Жодних інших варіантів немає – Україна буде повністю під нашим контролем. Повністю! Із залишками України, без залишків – не знаю, не мені ухвалювати ці рішення", – кричав зрадник.

Намагаючись довести "беззаперечність" свого марення, він жваво розмахував руками, а з його рота ледь не пінилося. Марков заявляв, нібито переживає за колишніх земляків, а тому порадив українцям "зберегти свої життя".

"Варіантів немає від слова зовсім. Я просто закликаю всіх подумати й просто зберегти свої життя. Просто задуматися над цим", – цинічно висловився зрадник України.


Першими про дозвіл бити західною зброєю по Росії дізнаються самі росіяни, - прессекретар Зеленського

субота, 28 вересень 2024, 20:53

Візит президента України Володимира Зеленського у США можна вважати успішним. Про це заявив прессекретар Зеленського Сергій Нікіфоров в ефірі національного телемарафону 28 вересня, його транслював телеканал "Рада", передають Патріоти України. "Вдалося ...

Енергоатом підтвердив затримання свого менеджера на хабарі, але зробив несподіване уточнення

субота, 28 вересень 2024, 20:08

Компанія Енергоатом підтвердила, що одного з її співробітників затримали на хабарі, однак заявила, що він отримав його за «сприяння у вирішенні питання» в іншій компанії, передають Патріоти України. «Завдяки злагодженій роботі правоохоронців та активно...