Україна чинить опір: Російська орда оточила Конотоп, Охтирка героїчно відбиває навали ворога, - голова Сумської ОДА (відео)

Голова ОДА Сумської області Дмитро Живицький повідомив про те, що в кільце взято місто Конотоп. При цьому Охтирка двічі відбила ворожий наступ, повідомляють Патріоти України з посиланням на звернення Живицького.

""На сьогоднішній день в кільце взято місто Конотоп, місто Охтирка героїчно двічі відбила ворожий наступ. На жаль, населені пункти Сумської області обложені", - заявив він.

Голова Сумської ОДА попередив, що техніка з Сум вийшла в напрямку Києва.

"Техніка з міста Сум вийшла в напрямку міста Києва, дуже багато техніки, що пройшла транзитом, направляється на західний напрямок", - додав він.

Нагадаємо, за першу добу російського вторгнення Збройні Сили України (ЗСУ) знищили близько 400 військових армії Росії.

Відзначити, при захисті острова Зміїний загинули 13 українських прикордонників, їм присвоять звання Героя України посмертно.


Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...