"Україна і Росія на грані війни": Політтехнолог оцінив ймовірність початку повномасштабних бойових дій

Гліб Павловський. Фото: Німецька хвиля.

Імовірність відкритої війни між Росією і Україною залишається високою, сторони весь час знаходяться на межі. Про це заявив в ефірі програми "Сьогодні День" на телеканалі "Україна 24" російський публіцист і політтехнолог Гліб Павловський, коментуючи слова президента України Володимира Зеленського про можливу війну з Росією і реакцію Кремля, передають Патріоти України.

"Меня удивило, что ответ (России на слова Зеленского о войне – ред.) был сравнительно сдержанный. Я мог бы ожидать какого-то более истерического ответа. Если говорить о фактической стороне дела, ничего хорошего в нынешнем положении нет, и действительно стороны находятся все время на грани начала войны. Это связано не только с планами, война не всегда идет по плану. При таком состоянии фронта она может действительно возникнуть, а если возникнет, то очень быстро станет полномасштабной, поскольку там завязано много интересов многих стран", - заявив російський політтехнолог.

За його словами, нинішня ситуація є "капканом для Росії і України". "Что бы ни сделала Россия, Украина вынуждена будет отвечать, что бы ни сделала Украина – Россия с большим удовольствием ответит. В этом проблема, а вовсе не в справедливости, она начнется уже потом, где-то после войны. Пока мы находимся в ситуации апреля-мая этого года, когда война чуть было не началась", - заявив Павловський.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...