"Україна краще модернізує танки Т-72": Медведєв влаштував істерику і розніс російський ВПК

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв влаштував істерику, бо мовляв "Україна краще модернізує радянські танки Т-72" , та пригрозив російському військово-промисловому комплексу "відповідальністю". Про це пишуть російські засоби масової пропаганди, передають Патріоти України.

Медведєв на одній із нарад заявив, що мовляв Україна почала модернізовувати 100 радянських танків та заявив, що РФ повинна швидше ремонтувати техніку, щоб відправляти її на війну проти українців.

"Звернув, наприклад, сьогодні увагу на інформацію про те, що наші супротивники профінансували модернізацію 100 танків Т-72, наголошую - не якихось там іноземних танків, а Т-72, для того, щоб постачати з радянської спадщини", - заявив Медведєв. "Запасний президент" Росії також пригрозив відповідальністю за зрив державних оборонних замовлень країни-агресорки.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...