Україна мобілізувала всю країну на війну, а Росія - ні: Генерал із США дав прогноз на битви

Україні на даний момент вдалося мобілізувати практично всю країну для війни з російськими окупантами, а Кремлю Росію - ні. Про це в інтерв'ю порталу ТСН розповів бригадний генерал у відставці, старший науковий співробітник Центру Белфер при Гарвардській школі Кеннеді Кевін Райан, передають Патріоти України.

Експерт окремо пояснив - чисто формально РФ володіє набагато більш потужним запасом зброї і військової техніки. Однак ЗСУ зараз надають підтримку найпотужніші промислові сили країн Заходу.

"Такі військові оглядачі, як я, минулого літа засвоїли важливий урок про війну Росії проти України. Хоча стратегічні цілі більш-менш чіткі - Україна хоче повернути всю свою територію, а Росія – хоче [залишити за собою – Главред] захоплену нею землю, оцінити, хто переможе, складніше, ніж ми очікували [...] Росія воює за допомогою всього декількох союзників, маючи певну допомогу від Ірану, Північної Кореї та Білорусі. Україна має підтримку НАТО, ЄС та інших країн. На сьогоднішній день союзники України дозволили Україні відповісти на ці питання, щоб вирішити, чи продовжувати воювати. Згодом союзникам також доведеться відповісти на них. Поки союзники України єдині в підтримці. Коли у союзників будуть відмінні від України відповіді, підрахунок зміниться", - заявив він.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...