Україна не має нести відповідальність за катастрофи в РФ: Міноборони прокоментувало пожежу на нафтобазі у Бєлгороді

Речник Міністерства оборони прокоментував пожежу на нафтобазі у Бєлгороді, передають Патріоти України.

"Україна обороняється від російської агресії на своїй території і не має нести відповідальність за події, які відбуваються на території Росії", - сказав на брифінгу сказав речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник, відповідаючи на запитання, чи причетна Україна до пожеж на нафтобазі в російському Бєлгороді.

"Хочу наголосити на тому, що станом на сьогодні Українська держава здійснює оборонну операцію з відбиття збройної російської агресії на території України. І це зовсім не означає, що Україна має нести відповідальність за всі прорахунки і всі катастрофи, всі події, які відбуваються на території російської федерації", - сказав Мотузяник.

Він додав, що подібні звинувачення лунають не вперше. "Тому я не буду ані підтверджувати цю інформацію, ані спростовувати", - сказав Мотузяник. У місті Бєлгороді, розташованому неподалік кордону з Україною, сталася велика пожежа на нафтобазі. Постраждали двоє працівників.

Ті, що нібито хочуть "захищати Україну": Франція запросить росіян на річницю висадження союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 20:03

Влада Франції запросить представників країни-агресора Росії на церемонію 80-річчя висадження союзників антифашистської коаліції в Нормандії під час Другої світової війни. Про це 16 квітня з посиланням на джерела повідомила радіостанція Europe 1, переда...

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...