"Україна не розгромлена, кінця війни не видно": Гіркін знову влаштував істерику і заявив про стратегічну поразку Росії

Ексватажок терористів "ДНР", росіянин Ігор Гіркін знову розкритикував "успіхи" Росії у війні проти України. Ситуацію через майже десять місяців після початку повномасштабного вторгнення він назвав "стратегічною поразкою" РФ, передають Патріоти України.

На це звернув увагу журналіст Денис Казанський, котрий опублікував фрагмент відео з Гіркіним. Терорист також знову "кинув камінь" у російське військове командування.

"Стрєлков-Гіркін про "спецоперацію": Україна вистояла, а Росія зазнала стратегічної поразки", – прокоментував ролик Казанський.

В опублікованому фрагменті відео Гіркін заявляє про те, що Росія зазнала "найважчих поразок стратегічного характеру". При цьому він, як і раніше, не вважає, що початок повномасштабного вторгнення в Україну був помилкою Кремля. Терориста обурює той факт, що Україна досі не знищена, а військове керівництво РФ не притягнуте до відповідальності за "стратегічну поразку".

Ще однією помилкою Кремля, на думку Гіркіна, схоже, є те, що на місце міністра оборони РФ Сергія Шойгу чи начальника генштабу РФ Валерія Герасимова досі не поставили такого "геніального стратега", як він.

"Скоро виповниться 10 місяців війни. Завдано найважчих поразок стратегічного характеру. Тому що сама атака і те, що Україна не розгромлена за цей час, ба більше - навіть близько не видно кінця війни - це стратегічна поразка. І за неї ніхто не відповів. Взагалі ніхто. І ніяк", – сидячи в улюбленій позі зі схрещеними на грудях руками, заявив Гіркін.

У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...