Україна отримає далекобійні снаряди від США: Речник Путіна Пєсков вже відреагував на новину

У Вашингтоні констатували, що готові надати нашій державі ракети, які мають великий радіус польоту. Водночас Кремль не забарився з відповіддю. У керівництві держави-терористки "попросили" звернути увагу на промову Путіна, де той каже, що начебто Росії є чим відповідати Заходу. Про новий пакет військової допомоги від Сполучених Штатів Америки, у якому, зокрема, будуть далекобійні ракети, стало відомо у середу, 3 лютого. Прессекретар президента Росії Дмітрій Пєсков не придумав у відповідь на це сказати нічого кращого, як послатися на свого господаря Владіміра Путіна. Про це інформують Патріоти України з посиланням на ворожі ЗМІ.

Кремлівська пропаганда має непереконливий вигляд

Можна сміливо констатувати, що головні рупори Кремля "здулися". Якщо Пєсков чи інші вірні пси Путіна раніше могли годинами розповідати про те, "який Захід поганий", що аж піна з рота йшла, – то тепер з риторикою у Росії все дуже погано. Хоча, звісно, для нас це, навпаки, – дуже добре.

"Важливо не забувати вчорашньої заяви Путіна у Волгограді", – пробурчав Пєсков у відповідь на рішення Вашингтона.

Можна було б подумати, що та промова Путіна справді "шедевральна" та здатна когось у чомусь переконати. Проте слухати її неможливо, адже можна миттєво заснути від нудоти. Власне, лідер російських терористів Путін лише всього-на-всього вчергове пригрозив Заходу, натякнувши, що певним країнам не вдасться перемогти Росію.

Окрім того, він "констатував", що поки "не відправляє" танки до кордонів з іншими державами. З цього можна лише посміятися, бо якось коментувати цю заяву після майже року повномасштабного вторгнення в Україну вкрай важко.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...