Україна отримає новий пакет допомоги від Великої Британії

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив 20 жовтня про надання Україні нового пакета допомоги, до якого увійде зимовий одяг для ЗСУ. Про це очільник британського Міноборони сказав під час виступу в парламенті, передають Патріоти України.

"Ми пишаємося тим, що є другим за величиною донором військової техніки. Підтримка України залишається головним завданням Міноборони", – сказав Воллес.

Він повідомив, що із наближенням зими Британія розробляє пакет допомоги для підтримки українських військових у холодні місяці. "У тому числі 25 тис. комплектів зимового одягу, щоб вони були ефективнішими на полі бою, ніж їхні погано навчені, погано підготовлені та погано екіпіровані російські противники, багато з яких були мобілізовані в короткі терміни без достатньої підготовки та спорядження", – заявив міністр.

Він також повідомив про продовження постачання Україні складного обладнання для радіоелектронної боротьби. Воно забезпечує додатковий захист від ворожих дронів та ракет великої дальності.


Бо Путіну потрібне "гарматне м'ясо": Росіянам влаштують масову перевірку дітородності

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:30

Російський уряд доручив регіонам перевірити репродуктивне здоров'я росіян на тлі сталого падіння народжуваності. Про це йдеться у виданні "Медвестник", передають Патріоти України. Російське МОЗ спрямувало в суб'єкти рекомендації щодо диспансеризації чо...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...