Україна отримає від Британії вдвічі більше танків Challenger 2, - Вадим Пристайко

Велика Британія надасть Україні вдвічі більше танків Challenger 2, ніж Лондон обіцяв спочатку. Про це повідомив посол України в Лондоні Вадим Пристайко в інтерв’ю "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

Він розповів, що за результатами візиту президента Володимира Зеленського до Британії у лютому кількість допомоги зросте вдвічі. Зокрема, Британія обіцяла Україні 14 танків Challenger 2.

За словами Пристайка, Британія своїми рішеннями поступово формує консенсус щодо тих чи інших видів зброї. "Так само було, до речі, з танками – це був проривний момент, коли було необхідно зсунути небажання всіх інших союзників. І, якщо ви пам’ятаєте, незважаючи на те, що оголошення було зроблено, саме офіційне підтвердження прем’єр-міністром забрало майже тиждень – для того, щоб він офіційно це повторив", - сказав Пристайко.

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Попереду важкі бої: На Харківщині окупанти розширили зону бойових дій майже на 70 км, - Сирський

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:19

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський повідомив, що на півночі Харківської області російські загарбники розширили зону бойових дій майже на 70 км, передають Патріоти України. Як повідомив Сирський у Telegram, у зв’язку з ускладнення...