Україна отримає зброю від Заходу і знищить Кримський міст - у Путіна бояться сценарію

Прессекретар Кремля Дмитро Пєсков заявив, що Москва знає про попередження України щодо можливого удару по Кримському мосту. За його словами, влада країни-агресора бере до уваги таку інформацію, передають Патріоти України.

Як повідомляє МК, спікер російської адміністрації розповів про те, що Росія неодноразово чула попередження України про можливе нанесення удару по Кримському мосту.

"Подібні загрози ми знаємо і беремо їх до уваги", - каже Пєсков. Також він додав, що російські окупанти "забезпечують безпеку" захопленого Криму, проте відмовився уточнювати, які конкретно вживаються заходи.

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...