"Україна переможе": Львівські десантники встановили рекорди зі знищення ворожої техніки (відео)

Воїни 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ встановили добовий рекорд щодо знищення техніки російських окупантів. За 13 червня вони позбавили ворога семи машин і озброєння, а також складу боєприпасів, передають Патріоти України.

Про успіхи захисників повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. У Telegram він опублікував яскраве відео роботи воїнів.Зазначається, що 80-та ОДШБр знищила два російські комплекси реактивної системи залпового вогню 9К57 "Ураган" калібру 220 мм. Вартість одного такого РСЗВ становить приблизно $10 млн.Також захисники "відмінусували" одну бойову транспортно заряджальну машину до "Урагана" окупантів, ворожий бронетранспортер, бронеавтомобіль "Тигр", дві вантажівки та склад із боєприпасами. Останній, імовірно, був із ракетами до згаданої РСЗВ. "Слава ЗСУ! Україна переможе!" – прокоментував нові рекорди львівських десантників голова ОВА.

Нагадаємо, що за добу 14 червня війська РФ найбільших втрат зазнали на Бахмутському й Сєверодонецькому напрямках. Захисники України напередодні ліквідували близько 250 окупантів, а загалом за час війни – уже приблизно 32 750. Також ворог зазнає значних втрат у техніці й озброєнні.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...