Україна перетворилася на Запорізьку Січ: Арестович спрогнозував нові військові зіткнення з Росією кожні п'ять років

Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович вважає, що війна, яку Росія розпочала в Україні 24 лютого, не буде останньою. Нашу державу в майбутньому можуть чекати на зіткнення з РФ кожні п'ять років, передають Патріоти України.

Про це він сказав в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну, опублікованому на YouTube 10 квітня. Арестович зазначив, що Україна перетворюється на другу Запорізьку Січ або Ізраїль.

"Ця війна не остання з РФ. Як Ізраїль і араби пройшли п'ять великих війн між собою, поки зрозуміли, що ці методи не діють і треба переходити до інших. Так буде і у нас. Не знаю, чи знадобиться п'ять, але кілька військових сутичок до 2035 року нам гарантовані. Це означає по зіткненню кожні два, а можливо п'ять років. І великі зіткнення кожні сім-вісім", – сказав він.

Арестович зазначив, що тим українцям, які не готові до цього, краще виїхати з країни. При цьому він додав, що система безпеки в Україні має бути повністю змінена та вдосконалена.

"Уціліють тут тільки найстійкіші. Тим, хто до цього не готовий, хто зараз кричить про те, як жити і ростити дітей, потрібна якась інша країна. Тут новий Ізраїль. Тільки масштаби крутіші та страшніші. Я сім'ю відвозити не планую. Мої всі тут і будуть тут, а хто не готовий – є тепла Іспанія, і багато інших країн. Їдьте туди, якщо ви не готові", – наголосив радник глави ОП.

Він додав, що в Україну повернулися всі стародавні архетипи, і вона перетворилася на велику Запорізьку Січ. За його словами, це і є Україна, така в неї доля.

"Україна перетворюється на гігантську Запорізьку Січ, де ніколи не питали, якою мовою ти говориш, а питали, чи готовий ти розділити такий спосіб життя, жити, як ми і вмирати за це, якщо доведеться. Повернулися всі давні архетипи і вони працюють. Потрібно визначаться. Це і є Україна, з такою вона долею", – підсумував Арестович.

"Я це передбачав": Ілон Маск знову заговорив про поразку України після скандальної статті Politico

четвер, 18 квітень 2024, 16:53

Американський мільярдер Ілон Маск відзначився черговою скандальною заявою про російсько-українську війну. Цього разу винахідник видав, що нібито передбачає поразку України. При цьому Маск заявив, що кінець війни на користь Росії легко передбачити. Про ...

Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...