Україна показала, що Москву можна побороти: В'ятрович оцінив сценарій розпаду Росії

Сьогодні ймовірність розпаду Росії стала високою. Вона зазнала найбільших військових і політичних поразок і опинилася в такій міжнародній ізоляції, в якій ще не була, передають Патріоти України.

Україна показала народам поневоленої РФ, що Москву можна побороти. Про це розповів український історик, колишній голова Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович.

У чаті на Главреді він розповів про те, що сьогодні ймовірність розпаду країни-окупанта Росії стала високою. Москва зазнала безпрецедентних поразок у своїй сучасній історії і перебуває в найсильнішій міжнародній ізоляції.

"Зараз, як ніколи раніше, є ймовірність, що Росія розвалиться. Ніколи раніше Росія не зазнавала таких поразок – не тільки військових, але й політичних. Ніколи раніше Росія не опинялася в такій міжнародній ізоляції, як зараз", - зазначив В'ятрович. За словами історика, українці показали поневоленим народам РФ справжній приклад боротьби.

"Ніколи раніше ті поневолені народи, що входять до складу РФ, не мали такого яскравого прикладу того, що Росію можна побороти, який вони отримують зараз, дивлячись на українців.", - підкреслив Володимир В'ятрович.

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...

Зеленський звільнив топ-чиновника СБУ

середа, 1 травень 2024, 22:20

Іллю Вітюка звільнено з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України. Про це йде мова у відповідному указі президента Володимира Зеленського від 1 травня 2024 року, п...