Україна показала, що Москву можна побороти: В'ятрович оцінив сценарій розпаду Росії

Сьогодні ймовірність розпаду Росії стала високою. Вона зазнала найбільших військових і політичних поразок і опинилася в такій міжнародній ізоляції, в якій ще не була, передають Патріоти України.

Україна показала народам поневоленої РФ, що Москву можна побороти. Про це розповів український історик, колишній голова Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович.

У чаті на Главреді він розповів про те, що сьогодні ймовірність розпаду країни-окупанта Росії стала високою. Москва зазнала безпрецедентних поразок у своїй сучасній історії і перебуває в найсильнішій міжнародній ізоляції.

"Зараз, як ніколи раніше, є ймовірність, що Росія розвалиться. Ніколи раніше Росія не зазнавала таких поразок – не тільки військових, але й політичних. Ніколи раніше Росія не опинялася в такій міжнародній ізоляції, як зараз", - зазначив В'ятрович. За словами історика, українці показали поневоленим народам РФ справжній приклад боротьби.

"Ніколи раніше ті поневолені народи, що входять до складу РФ, не мали такого яскравого прикладу того, що Росію можна побороти, який вони отримують зараз, дивлячись на українців.", - підкреслив Володимир В'ятрович.

Дуже бояться "бавовни": Росія змінює маршрути постачання з Сирії через постійні атаки морських дронів у Чорному морі

вівторок, 19 березень 2024, 15:42

Російська Федерація змушена змінювати маршрути доставки озброєння з та до Сирії через постійні атаки українських надводних дронів у Чорному морі, передають Патріоти України. Про це свідчать дані щодо маршрутів російських вантажних кораблів "Оборонлогіс...

"Для нас не є несподіванкою, що РФ налаштована на довготривалу війну": Згурець пояснив, чому Путін боїться оголошувати широкомасштабну мобілізацію

вівторок, 19 березень 2024, 14:45

Аналітик Defense Express Сергій Згурець вважає, що російська влада буде обережно ставитись до питання оголошення мобілізації, оскільки це може призвести до дестабілізації серед російського населення. Таку думку він висловив в етері "Еспресо", передають...