Україна просить Туреччину закрити Чорноморські протоки для РФ та оголосити санкції країні-агресору

Україна просить Туреччину закрити протоки Дарданелли для РФ

Україна звернулася до Туреччини із проханням закрити протоки Дарданелли для РФ і негайно запровадити санкції, щоб зупинити вторгнення в Україну. Про це повідомив посол України у Туреччині Василь Боднар, зазначають Патріоти України.

"Я закликаю турецьку адміністрацію, допоможіть Україні. Ми вимагаємо закриття проток Дарданелли. Ми хочемо, щоб проти російської сторони були введені санкції. Ми вимагаємо захоплення акцій росіян тут", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні рано-вранці президент РФ Володимир Путін оголосив про початок спецоперації на Донбасі. Незабаром після цього у різних містах України сталися вибухи.


Скандал набирає обертів: Італія викликала посла Росії на килим через привласнення бізнесу

неділя, 28 квітень 2024, 11:52

Міністерство закордонних справ Італії викликало посла Росії у Римі після того, як Москва передала дочірню компанії італійської групи Ariston Thermo Group державному енергетичному гіганту "Газпром". Про це повідомив міністр закордонних справ Італії Анто...

Цифри лише ростуть: Британія шокувала втратами російської армії у війні в Україні

неділя, 28 квітень 2024, 11:44

Британія оцінює, що Росія втратила у війні в Україні вбитими та пораненими приблизно 450 000 військових, без урахування військових компаній. Таку оцінку дав міністр у справах збройних сил Лео Докетрі, чию цитату наводить британський портал UK Defence J...