Україна скочується до катастрофи. Якщо не зупинити падіння, ми опинимося в ситуації 2013-2014 років, - Турчинов

Екс-глава РНБО заявив, що відсутність економічної та оборонної стратегії, а також професіоналізму, влада прикриває «розпіареним мемом «нові обличчя».

Олександр Турчинов. Фото: РБК.

Екс-секретар Ради нацбезпеки і оборони, голова штабу фракції «Європейська солідарність» Олександр Турчинов заявив, що Україна знаходиться на межі катастрофи через «непрофесіоналізм і дилетантство» в основі державної політики. Про це він сказав в інтерв’ю, передають Патріоти України.

«Різко зросли загрози, які стоять перед країною. Якщо не зупинити падіння, ми можемо опинитися в ситуації, як в кінці 13-го – початку 2014 року. Чесно кажучи, я не припускав, що непрофесіоналізм і дилетантство будуть покладені в основу державної політики», – стверджує Турчинов.

За його словами, на відповідальні посади призначають людей, які не мають “ні знань, ні досвіду, ні розуміння поставлених перед ними завдань, а тільки амбіції й жадобу піару”. Турчинов додав, що відсутність економічної та оборонної стратегії, а також професіоналізму, влада прикриває «розпіареним мемом «нові обличчя».

Голова штабу «ЄС» наголосив, що дилетантство і непрофесіоналізм «деформують управлінську вертикаль і породжують хаос».

«Проросійська п’ята колона починає визначати внутрішню і зовнішню політику країни. В Україну повернулися інформаційні темники, замовні справи і неправосудні рішення. Я дуже не хотів повертатися до активної політики, але країна послідовно скочується до катастрофи, і цьому треба протистояти», – вважає Турчинов.

Він зазначив, що очолив штаб «Євросолідарності», щоб показати всім свою готовність до боротьби за Україну. Турчинов підсумував, що фракція Петра Порошенка – це «єдина проукраїнська опозиційна сила».

Джерело: Цензор.НЕТ

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...