"Україна - це частина Росії": Медведєв влаштував нову "імперську" істерику і заговорив про "вигадані" кордони

Неадекватний російський політик Дмитро Медведєв видав чергову порцію маячні у звичному для себе стилі. У пориві імперської істерики він заявив, що Україна – це нібито "частина Росії", а кордони між країнами "вигадані", передають Патріоти України.

Свої неадекватні висновки Медведєв "аргументував" геополітичними причинами. Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

За словами Медведєва, Росія та Україна нібито довгий час мирилися з тим, що "живуть у різних квартирах". Окрім того, заступник голови Ради безпеки РФ вигадав, що країни нібито "змушені були зважати на вигадані кордони".

Не обійшлося у черговому потоці жовчі Медведєва без згадки "імперіалістичних" фантазій. "Це все була Російська імперія. Крім окремих областей, які до нас прийшли в результаті Другої світової війни. Так ще ці території були населені споконвічно російським населенням і завжди були у складі Росії. Великої Росії, а не малої Росії", – сказав Медведєв.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...