​Україна в очікуванні нового "нового обличчя": Чи може Притула посісти на Банковій місце Зеленського? Соціолог досліджує феномен

Наразі шоумен та волонтер Сергій Притула, який нещодавно заявив про створення власної політичної сили, не має перспектив такого карколомного політичного успіху, який отримав у 2019 році чинний президент України. Про це в інтерв'ю «Главкому» розповів керівник соціологічних і політичних досліджень Київського міжнародного інституту соціології Антон Грушевський, зазначають Патріоти України.

Соціолог вважає, що у Притули немає такої впізнаваності, харизми та рівня позитивного сприйняття, які мав Зеленський більш ніж за десятиліття до свого рішення балотуватися.

«Сергій Притула, безумовно, теж відомий шоумен, але не того рівня, по-перше, у плані сприйняття населенням, як був Зеленський до 2019 року. По-друге, повторити досвід Зеленського, отримати такий карколомний успіх, на мою думку, нереально», – пояснив свою думку Антон Грушевський.

Раніше український шоумен Сергій Притула, який останні кілька років бере активну участь у політичному житті країни, повідомив, що веде перемовини з партіями про партнерство та спільні дії. Він готовий залучати до партійної роботи людей з політичним досвідом.

При цьому, поки шоумен-політик не готовий називати прізвища людей, з якими буде займатися партійним будівництвом.

Нагадаємо, в жовтні 2020 року кандидат Притула на виборах київського міського голови набрав 7,87% і посів третє місце після Віталія Кличка (50,52%) й Олександра Попова (9,51%).

У 2019 році Притула балотувався до Верховної Ради дев’ятого скликання від партії «Голос» (№30 у списку), але не пройшов, оскільки партія отримала лише 20 місць у парламенті.

Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...

Росія планує відправити в Україну понад тисячу "священників" РПЦ – ЦНС

субота, 4 травень 2024, 12:22

Росія планує відправити у зону бойових дій понад тисячу так званих "священиків" РПЦ. Вони, за задумом керівництва цієї структури, надаватимуть "духовну допомогу" російським окупантам, що вбивають людей на території чужої країни, передають Патріоти Укр...