Україна вдарить санкціями по організаторах виборів до Держдуми в Криму і ОРДЛО, - секретар РНБО

Рада національної безпеки і оборони України ухвалила рішення про застосування санкцій проти осіб, причетних до проведення виборів у Державну Думу РФ на окупованих територіях України, зазначають Патріоти України.

Як підкреслив секретар РНБО Олексій Данілов в ході брифінгу, це стосується організації та проведення незаконних виборів до Держдуми на території Криму та окупованих районів Донецької та Луганської областей.

"Переважно санкції стосуються виборів до Держдуми в Криму і на Донбасі. Всі учасники цього процесу, члени комісій, агітатори, спостерігачі. Всі вони будуть під санкціями. Санкції найближчим часом через указ президента будуть застосовані", - зазначив Данилов.

Проти кого Україна ввела санкції

  • 53 члени ТВК;
  • 33 кандидати в Держдуму РФ;
  • 7 співробітників ФСБ, пов'язаних з отруєнням Олексія Навального.

​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...

Чи буде велика війна: Журналісти Bloomberg описали чотири сценарії відповіді Ізраїлю за атаки Ірану

четвер, 18 квітень 2024, 7:48

Ізраїль обіцяє помститися Ірану за атаку безпілотників і ракет у вихідні. Поки США та Європа закликають до стриманості, Ізраїль зважує свій вибір. Варіанти відповіді Ізраїлю на недавню атаку Ірану варіюються від ударів по ядерних об'єктах до кібератак....