Україна військовим шляхом може ставити на коліна Росію, - політолог

В той час, коли Путін намагається переписувати минуле, Україна змінює майбутнє. Зараз потрібно дуже цинічно і жорстко дивитись на те, що відбувається. З одного боку – нам потрібно воювати, а з іншого боку – треба робити так, аби світ тиснув на Росію і змусив її вивести свої війська з нашої території. Про це розповів політолог Микола Давидюк, передають Патріоти України.

Він також зазначив, що робити це треба не шляхом "збереження обличчя Путіна", а тільки через звільнення територій, це наш сценарій. "І на мою думку, якщо ми подивимось на вчорашні успіхи – Зміїний, кілька звільнених сіл на Херсонщині та Харківщині, то це нам вказує на те, що Україна здатна військовим шляхом поставити на коліна Росію", – стверджує Микола Давидюк.

За словами політолога, що більше Росія перед нами демонструватиме свою слабкість, то все більше загострюватиметься апетит у російських сусідів. "Якщо вже навіть беззбройна Фінляндія пішла до НАТО, то Японія і Китай вже точно дивляться на Росію, як на потенційну жертву, яку вони будуть розривати", – зазначає фахівець.

Україні треба розуміти, що у той час, коли у світі є змога знаходити сильних союзників, головне не вестись на пропозиції латентних союзників твого ворога, резюмує Давидюк.

Джерело: 24 канал

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...