Україна воює з ідіотами: Цаплієнко показав, як пропаганда Кремля зганьбилася через відеосюжет про саперів

Пропагандисти Кремля зганьбилися з черговим фейком. На російському телебаченні показали сфабрикований відеосюжет про саперів. Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко у Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Він показав сюжет, який російські медійники підготували для своїх глядачів. У ньому хотіли показати, як "доблесні російські вояки" в Україні дбають про безпеку громадян. На кадрах видно, як сапери ретельно розміновують території. Але, судячи з ракурсу, оператор йшов прямо по мінному полю - не додумався знімати їх ззаду.

"72-а бригада дещо помітила: ми воюємо з ідіотами 8.0. Для телебачення рф готувався сюжет в стилі - "наши войска размініруют теріторію Украіни, щоб люді спокойно жилі, рф молодци... Але чомусь оператор ходить перед саперами, там де мають бути міни", - йдеться у дописі.

За безпрецедентну кібератаку московських спецслужб: Німеччина відкликала посла з РФ

понеділок, 6 травень 2024, 19:27

Німеччина відкликала свого посла з Росії для консультацій після того, як Берлін звинуватив Москву в кібератаках на оборонні та аерокосмічні компанії та партію влади. Про це заявив речник міністерства закордонних справ ФРН, повідомляє Reutersу понеділок...

В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Україну

понеділок, 6 травень 2024, 18:44

Україна та Росія можуть розпочати переговори про продовження транзиту російського газу лише після того, як Москва виведе свої війська. Про це у відповідь на запитання кореспондента "РБК-Україна" заявила єврокомісар з енергетики Кадрі Сімсон після перег...