Україна виконала одну умову для подальшої інтеграції в ЄС, - Іванна Климпуш-Цинцадзе

Влада маніпулює і лукавить у питанні виконання умов стосовно отримання статусу кандидата в члени ЄС. Про це сказала народна депутатка України від "ЄС" Іванна Климпуш-Цинцадзе, передають Патріоти України.

"Я думаю, що українська влада буде звітувати про те, як вона серйозно просунулась у виконанні вимог Євроради та Єврокомісії, які нам поставили при наданні статусу кандидата. Можемо констатувати, що єдина вимога, яка виконана - це призначення керівника САП", - вважає вона.

На її думку, в усіх інших речах, які виконуються Україною в той чи інший спосіб є певна маніпуляція і певне лукавство. "Починаючи від виконання вимоги про зміну відбору суддів Конституційного суду і щодо НАБУ. Ніби запустили зараз конкурс і одночасно зареєстрували законопроєкт про зміну правил відбору. Це підриває цей конкурс на керівника бюро. Так само з законопроєктом про медіа, який в авральному порядку голосується в першому читанні 30 серпня", - зазначила нардепка.

Климпуш-Цинцадзе вважає, що в законопроєкті величезна кількість норм, які "відкочують Україну назад від культурного кордону, який ми вибудували за останні роки з РФ і послаблюють норми щодо обмежень для російських виконавців".

"Частина цих речей підриває нашу національну безпеку, а частина не може пройти непоміченою дрібним шулерством з боку наших партнерів", - підсумувала вона.

Джерело: Еспресо.ТV

Справа про державний заколот: Верховний суд США виніс рішення щодо можливості участі Трампа у президентських виборах

неділя, 5 травень 2024, 4:15

Верховний суд США дозволив експрезиденту Дональду Трампу брати участь у праймеріз у штаті Колорадо. Це рішення суду надає йому можливість бути висунутим як кандидат від Республіканської партії під час виборів наступного глави держави. Про це у суботу, ...

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"