Україна вимагає зброї, розмови з РФ не допоможуть, треба повернути її в адекватний стан, - Подоляк

РФ та вище керівництво держави розуміють тільки мову сили. Інтелектуальні діалоги не допоможуть у спілкуванні з "гопником", який говорить погрозами. Російські війська в Україні ненавидять всі люди. Україна вимагає зброї, щоб повернути Росію в адекватний стан. Українська армія, на відміну від військових підрозділів ворога, не бомбить мирні російські міста. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, передають Патріоти України.

У інтерв'ю Настоящее время він сказав про те, що Росія демонструє поведінку "гопника" і розуміє тільки силу. Механізми діалогу тут не працюють. Саме з цієї причини Україна вимагає надання зброї - щоб привести РФ до стану адекватного розуміння ситуації.

"Який ще інструмент є, щоб цих людей повернути в адекватний стан? Гопник боїться сили. Ось він прийшов, почав понтитися, йому вибили зуби. Він відразу стає мирним і поступливим, відразу починає чути, включає слуховий апарат. Допоки, доки він з зубами, у нього вуха не працюють. Це і є проблема отримання нами зброї: вона нам необхідна для того, щоб повернути слух Російської Федерації", - зазначив чиновник.

При цьому російські війська зайшли на територію чужої держави, і вбивають чужих громадян, розповідаючи про нібито "звільнення". Армію РФ в Україні ненавидять. "Але ж у прямому ефірі очевидно, що їх ніхто не підтримує на жодній території, їх просто ненавидять. Ось цю всю армію, що зайшла в Україну, її не переварюють всі люди. Це очевидно", - сказав Подоляк.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...