Україна вже готова звільнити захоплені території і вийти на кордони 1991 року, - Маломуж (відео)

Україна вже готова звільнити захоплені території і вийти на кордони 1991 року, – Маломуж. ВІДЕО

Збройні Сили України вже готові звільнити всі захоплені Росією території та вийти на кордони 1991 року. Про це в ефірі Freeдом заявив керівник Служби зовнішньої розвідки України у 2005-2010 роках генерал армії Микола Маломуж, передають Патріоти України.

За його словами, українська армія наростила необхідні для цього ресурси. "Ми йдемо стратегічно на Харківському напрямку, вже виходимо на Луганськ, Донецький регіон. Це сьогодні перспектива... Ми готові виходити на вирішення війни", - наголосив Маломуж.

Він зазначив, що кордони України були закріплені в 1991 році відповідно до міжнародного права, а тому єдиний варіант досягнення миру - повернення до офіційних кордонів.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...