Україна вже має ракети з дальністю 200-300 км і вдарила ними по Криму, - Андрусів

В України на озброєнні уже є ракети з дальністю 200-300 кілометрів. Захисники України вже навіть двічі вдарили такими ракетами - по російських загарбниках у Мелітополі та аеродрому в Новофедорівці в окупованому Криму. Про це повідомив колишній радник міністра внутрішніх справ і глави Офісу президента, колишній виконавчий директор Українського інституту майбутнього Віктор Андрусів у Telegram, передають Патріоти України.

"Що ж, можна вже відкрито писати. Як ви могли зрозуміти – ракети з дальністю 200-300 км вже в нас на озброєнні і застосовуються. Вибухи в Мелітополі, а сьогодні на аеродромі в Новофедорівці в Криму – публічний доказ цього", – зазначив він.

За словами Андрусіва, російські окупанти явно виявилися неготовими до цього. Він зазначив, що їхня неготовність випливає з масштабів втрат загарбників. "Це дуже добре, бо на додачу, ще й означає, що в них погано з розвідкою, і походу з ППО теж не дуже. Ну, а взагалі я вирішив написати про це в контексті Кримського мосту. Не раджу користуватись ним окупантам в найближчі місяці", – додав він.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...