Україна з Кримом та Донбасом і рішення Путіна: Генерал США назвав сценарій щодо війни і розповів, чого чекати

Війна Росії проти України може бути тривалою і виснажливою. Українська держава не збирається миритися з втратою територій, а Кремль навряд чи припинить агресію. Перемогою Києва стане відновлення територіальної цілісності країни в межах 1991 року. Але такий сценарій буде складно реалізувати. Українцям вдалося стримати наступ на столицю, проте наразі слід очікувати на бойові зіткнення на Донбасі. Про це заявив керівник Об'єднаного комітету начальників штабів США Майкл Міллі, передають Патріоти України.

Під час бюджетних слухань він сказав про те, що війна може затягнутися, оскільки Україна з втратою територій не миритиметься, а Росія не збирається припиняти війну. Перемогою для Києва стало б відновлення територіальної цілісності країни станом на 1991 рік.

"Якою я уявляю собі перемогу? Вважаю, що перемогою буде збереження України вільною і незалежною країною, якою вона була з 1991 року, з відновленою територіальною цілісністю. Це буде дуже складно. Це буде довга робота", - вважає Міллі.

За його словами, незважаючи на те, що Україні вдалося відбити атаку Росії на Київ, наразі держава зіткнеться з серйозними боями на Донбасі. Росіяни в регіоні збираються накопичити сили і продовжити свій наступ. "Тому питання, чим це закінчиться, відкрите. В ідеалі - Путін ухвалює рішення про припинення вогню. Але прямо зараз це не схоже на найближчий горизонт подій", - підкреслив американський генерал Майкл Міллі.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...