Україна зможе стати членом НАТО тільки після війни: У Держдепі США розставили крапки над "і"

Офіційний Вашингтон зберігає позицію, що Україна може приєднатися до Північноатлантичного альянсу після завершення війни, яку розв’язав Кремль. Про це сказав у понеділок під час пресбрифінгу в Вашингтоні речник Держдепартаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України.

«Зрештою, це процес, який просуватиметься далі після завершення цього конфлікту»,- зауважив представник Держдепу. Міллер підкреслив, що позиція Сполучених Штатів в цьому питанні залишається незмінною впродовж певного часу.

Він також зазначив, що питання України обговорювалося під час останнього міністерського засідання НАТО в Брюсселі минулого тижня, а також на зустрічі держсекретаря США Ентоні Блінкена й глави МЗС України Дмитра Кулеби.

Росія може розпочати новий наступ на Сумщині? Жданов оцінив небезпеку для регіону

четвер, 16 травень 2024, 14:50

Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю The New York Times повідомив, що Росія може розпочати новий наступ у Сумській області. Скільки військ накопичила російська армія біля кордону, коли ворог може піти у на...

"Напрямок залишається вкрай складним": Зеленський приїхав у Харків і провів засідання Ставки

четвер, 16 травень 2024, 13:15

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 16 травня, приїхав із візитом до Харкова, де заслухав доповіді військово командування. Про це він повідомив у Telegram, передають Патріоти України. Він провів засідання Ставки верховного головнокомандува...