"Україна зробила подарунок Путіну": Портников різко висловився про звільнення Цемаха

Звільнення судом фігуранта у справі збитого MH17 Володимира Цемаха є ілюстрацією того, як українська влада вирішуватиме питання обміну полоненими. Таку думку висловив журналіст Віталій Портников у Telegram-каналі, коментуючи резонансне рішення, передають Патріоти України.

"Якщо Кремлю потрібен Цемах, а його видача Москві – плювок в обличчя міжнародним партнерам, то можна погратися в "незалежний суд" і недолугі правоохоронні органи, від яких Цемах не сьогодні, так завтра просто втече. Це і буде наш подарунок Путіну, після якого російський президент зможе зробити відповідний жест. Якщо захоче, звісно", – пояснив він.

"А те, що міжнародна репутацію України буде втоптано у бруд і це полегшить зближення Заходу і Росії за наш рахунок, ніхто у владі і не подумає. Там, схоже, взагалі не звикли думати на перспективу. А перспектива невтішна", – додав журналіст.

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...