Україні не потрібні винищувачі F-16: У Білому домі пояснили дивну заяву Байдена

Радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван уточнив коментар президента Джо Байдена про те, що Україні поки не потрібні винищувачі F-16, передають Патріоти України.

В інтерв'ю на телеканалі ABC Салліван повторив, що Білий дім надає пріоритет нагальним потребам цієї війни і буде продовжувати це робити.

"На кожному етапі цієї війни президент намагався зробити так, щоб українські військові отримували те, що їм потрібно", – повідомив Салліван. За його словами, "те, що говорить президент, означає, що він зосереджений на цих можливостях".

"F-16 - це питання на потім", - сказав Салліван в іншому інтерв'ю на CNN, додавши:" тому президент Байден сказав, що поки він не просувається з цим".

"Ми повинні розуміти": Ситуація на фронті патова, війська РФ будуть йти вперед, - Коваленко

четвер, 9 травень 2024, 9:57

Допомога від США, яка надходитиме в Україну, буде мати накопичувальний ефект. Ми не побачимо результату від надання цієї допомоги по всій лінії бойового зіткнення одразу. . Відбуватиметься поступове накопичування різної військової техніки, артилерії, ...

Особливий маневр? У ЗСУ розповіли про загадковий вихід російського корабля у море на тлі обстрілу України

четвер, 9 травень 2024, 9:55

Росія перед вчорашнім обстрілом України вивела у море два кораблі. Один з них випустив ракети по Україні, мета виходу іншого корабля - невідома, заявив речник Сил оборони півдня України Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону. "Вчора був вихід двох носі...