Українка виграла у ПриватБанку суд на 105 тис. грн - їй повернуть гроші, які зняли з кредитки шахраї

ПриватБанк програв суд своїй клієнтці, яка вимагала відмінити всі шахрайські операції зі своєї кредитки та повернути їй 105 тис. грн. Шевченківський районний суд Запоріжжя 23 січня 2023 року опублікував рішення, згідно з яким банк зобов'язаний відшкодувати збитки. Про це йдеться у матеріалах провадження 2/336/358/2023, які є у розпорядженні "Обозревателя", передають Патріоти України.

Так, ще в серпні 2021-го клієнтка банку помітила, що з її карт ПриватБанку зникають великі суми грошей. Шахраї не лише витратили всі її кошти, а й вичерпали кредитний ліміт. Усього витратили 105 тис. грн.

На цю суму: зробили перекази, купили техніку, сплатили в інтернеті невідомі послуги. Більше того, ПриватБанк не просто не допоміг своїй клієнтці повернути гроші, а й нарахував їй понад 9 тис. грн відсотків за кредитом, який використовували шахраї.

"Як вказала позивач, загальна сума неналежних переказів та несанкціонованого зняття готівки за її картковими рахунками за період з 15.08.2021 по 18.08.2021 склала 105 949 грн. Крім того, позивач вказала, що у проміжок1 по 1.2. .2021 р. АТ КБ "ПриватБанк" здійснило утримання з її власних коштів у рахунок погашення боргу за користування кредитними коштами за вказаними раніше картковими рахунками у загальній сумі 9480 грн", – йдеться у матеріалах справи.

Суд визнав, що банк відповідає за те, що з рахунку її клієнтки почали пропадати великі суми грошей. Він зобов'язав ПриватБанк повернути рахунок до того стану, який був до сумнівних операцій (тобто повернути 105 тис. грн), а також виплатити своїй клієнтці 9480 грн, які банк у неї взяв як оплату відсотків за кредитом. Крім того, банк має сплатити 992 грн судового збору.

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...