Україно, чекай біди: Путін знов заговорив про "один народ"

Президент РФ традиційно зухвало додав, що «з часом ідентичність цієї частини Росії якось визначилася, і люди мають на це право».

Лідер країни-агресора Володимир Путін стверджує, що зближення України з Росією є неминучим. При цьому очільник Кремля сподівається на "більш ніж дружні" стосунки. Про це він заявив в інтерв'ю для чергового пропагандистського фільму американського режисера Олівера Стоуна Revealing Ukraine, передають Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Путін вважає, що "врешті-решт Україна і Росія прийдуть до вибудовування нормальних, дружніх взаємин". "У будь-якому разі, неминуче будівництво нормальних, дружніх, я б навіть сказав, більш ніж дружніх, союзницьких взаємин", – переконує президент країни-окупанта.

Російський президент знову вирішив назвати українців і росіян "однією нацією". Він також традиційно зухвало додав, що «з часом ідентичність цієї частини Росії якось визначилася, і люди мають на це право».

"Я думаю, що здоровий глузд переможе, і в кінцевому підсумку все-таки ми прийдемо до стану, про який я сказав – зближення неминуче", – додав він при цьому.

Що це за фільм?

Revealing Ukraine — документальний фільм, в якому у відверто проросійському ключі висвітлюються події на Майдані, війна на Донбасі і зв’язок з втручанням Росії у американські вибори.

У 2017 році Олівер Стоун випустив хвалебний міні-серіал про президента Росії Володимира Путіна, а також був виконавчим продюсером фільму "Україна в вогні" і проводив інтерв'ю з екс-президентом України Віктором Януковичем. Обидві роботи були провокаційно прихильними у стсоунку до головних героїв.

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...

Ще царський пароплав відігравав неабияку роль у підтримці боєздатност ЧФ: Знищення "Комуни" може завдати найбільшої шкоди флоту РФ - Forbes

середа, 24 квітень 2024, 4:42

Це був найстаріший діючий військовий корабель у світі, що виконує завдання на передовій лінії. Як пише Forbes, поки незрозуміло, наскільки серйозні пошкодження, але навіть помірна шкода може вивести судно з ладу на місяці або роки. "Це особливо поганий...