Українофобка Марджорі Тейлор Ґрін "торпедована в корму": Трамп неочікувано похвалив спікера Джонсона

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона після ухвалення законопроекту про допомогу Україні.

Як пише The Guardian, він нагадав, що республіканці мають у Палаті представників перевагу лише в один голос, тому Джонсон не може "робити все, що захоче". Трамп похвалив спікера за те, що він перетворив 9 мільярдів доларів допомоги Україні на "прощену позику".

"Я думаю, що він дуже хороша людина. Ви знаєте, він дуже рішуче підтримав мене щодо НАТО, коли я сказав, що НАТО має заплатити... Думаю, він дуже старається. І знову ж таки, у нас мають бути великі вибори", - сказав він в інтерв'ю радіоведучому Джону Фредеріксу.

Нагадаємо, скандальна конресвумен-трампістка Грін обізвала Джонсона зрадником і вимагає відставки спікера Палати представників за винос на голосування допомоги Україні, без виконання її бредових вимог з набору кремлівської пропаганди, зокрема поки з України не прибрали "американські біолабораторії", де роблять воєнні злочини.


"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...