Українська армія готується відбивати повномасштабний наступ російського агресора, - главком ЗСУ

Росія не зупиняє проведення інформаційно-психологічної операції на території України.

Україна має бути готова до повномасштабного вторгнення країни-агресора. На сьогоднішній день у Збройних силах відпрацьовують відповідні плани та завдання. Про це сказав головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний в програмі "Официальный разговор" телеканалу "Дом", інформують Патріоти України.

"Дійсним складом Збройних сил сьогодні відпрацьовуються плани та завдання. Плюс, у нас є плани та програми, які дозволяють у найкоротший термін наростити боєздатність армії, я маю на увазі й у чисельному, і в якісному співвідношенні, які забезпечать виконання завдань відбиття широкомасштабної агресії", — наголосив Залужний.

При цьому він зауважив, що широкомасштабна агресія — це не тільки завдання армії, а всієї країни. Зокрема, економіки, суспільства тощо.

"Збройні сили будуть готові. Вони до цього готуються постійно, щодня. Цьому присвячена вся наша діяльність — підготовці до відбиття широкомасштабного наступу", — зазначив головнокомандувач.

Він також нагадав, що Росія не зупиняє проведення інформаційно-психологічної операції на території України.

"Збройні сили виконують свої завдання в умовах безперервної інформаційно-психологічної операції, мета якої — розвалити їх зсередини", — наголосив Залужний.

На його думку, суспільство має також протистояти пропаганді РФ, відрізняти фейки від правди й передовсім вірити своїй армії.

"Суспільство має вірити своїм Збройним силам. Має вірити в свою перемогу. Суспільство має саме, ось в цій кампанії, у боротьбі проти брехні та дезінформації, стати бійцем. Це справа кожного. Не тільки Збройних сил. І наскільки ми чинитимемо опір усі разом, настільки будемо міцнішими", — акцентував головнокомандувач ЗСУ.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...