Українська авіація потужно вдарила по росіянах, у окупантів нові втрати, - Генштаб ЗСУ

Протягом поточної доби українська авіація завдала п'ять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських військ, інформують Патріоти України.

Як повідомив Генеральний штаб Збройних сил України, підрозділи ракетних військ та артилерії водночас вразили 7 пунктів управління, 10 районів зосередження особового складу, район зосередження артилерії та боєприпасів росіян.

Також повідомляється, що протягом доби війська РФ завдав п'ять авіаційних ударів та здійснив понад 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. "Зберігається загроза нанесення ворогом ударів з використанням ракет і ударних БПЛА по об'єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури на всій території України", – попередили в Генштабі.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...