Українська ППО спрацювала на відмінно: Ракетна атака окупантів по Одещині не вдалася

Російські окупанти 14 вересня намагалися атакувати Одещину. Втім, їм це не вдалося. Про це повідомили в Оперативному командуванні "Південь", інформують Патріоти України.

Таким чином це вкотре доводить, що українська ППО працює відмінно.

Ракетна атака по Одещині не вдалася

Під час активності ворожої авіації в небі над морем, поблизу Одещини, силами протиповітряної оборони упереджено ракетну атаку по регіону. "Але не втрачаємо пильності. Підступність ворога невичерпна. Сигнали повітряної тривоги не ігноруйте", – зазначили в ОК "Південь".

До речі, голова Одеської ОВА Максим Марченко розповів, що атака ворога була зафіксована під час зустрічі міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби та глав МЗС Ірландії та Литви, які відвідали одеський порт.

Сам же Кулеба заявив, що 14 вересня їх двічі застала сирена повітряної тривоги: "Вперше – на кораблі, який ми оглядали, вдруге – у будівлі порту", – сказав міністр.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...