Українська розвідка відповіла, чи впевнена на 100% у загибелі Пригожина в авіакатастрофі

Українська розвідка поки не впевнена на 100% в загибелі глави ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина в авіакатастрофі 23 серпня.Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в інтерв’ю "Укрінформу", передають Патріоти України.

"Наразі на 100% ми можемо говорити про підтверджену загибель Уткіна і ще деяких пасажирів. Щодо Пригожина, скажімо так, наразі ще не всі питання закриті", – зазначив Юсов.

На прохання деталізувати сказане щодо Пригожина він зауважив: "Я просто зосереджусь на тому, що ми можемо підтвердити загибель Уткіна і ще декількох соратників Пригожина. Щодо самого витажка ПВК, я думаю, що треба ще деякий час зачекати". Юсов підкреслив, що розвідка повинна оперувати лише підтвердженими фактами і тому "потрібно ще зачекати...".

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...