Українська розвідка здійснила спецоперацію під Бєлгородом: Росіяни підірвалися на мінах, атаковано взводний опорний пункт (відео)

Головне управління розвідки Міноборони України заявило про проведення спецоперації на території Бєлгородської області РФ. Вони замінували дорогу та атакували російський взводний опорний пункт, є ліквідовані окупанти, передають Патріоти України.

У п’ятницю, 5 січня, ГУР розповіло, що раніше отримало дані, згідно з якими, у Грайворонському районі Бєлгородської області вище керівництво армії РФ запланувало перевірку через невдоволення й скарги особового складу на умови служби.

«Перед приїздом московських „ревізорів“ рядові загарбники заметушились ― стали проводити активні інженерні роботи. Аби завдати ворогу втрат та погіршити його морально-психологічний стан, спецпризначенці ГУР МО України спланували та здійснили спецоперацію», — ідеться в повідомленні.

Як розповіли розвідники, вони замінували єдину дорогу, якою пересувались окупанти на вказаній ділянці, а також атакували російський взводний опорний пункт.

«Унаслідок вогневого нальоту із застосуванням стрілецької зброї та мінометів, а також підриву на українських мінах ворог зазнав втрат. Кількість ліквідованих та поранених окупантів уточнюється», — повідомили в ГУР.

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак, - Business Insider

понеділок, 20 травень 2024, 13:50

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак. Ця модель була наочно продемонстрована під час іранської атаки на Ізраїль у квітні. Про це пише видання Business Insider. Колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен зокрема висловив п...

Україна зробила Крим непридатним для російських військ: Годжес оцінив удари по півострову

понеділок, 20 травень 2024, 13:30

Сили Оборони України своїми ударами по військових об’єктах росіян в окупованому Криму роблять цю територію "непридатною" для ворога.Про це заявив колишній командувач військ США в Європі, генерал-лейтенант у відставці і військовий експерт Бен Годжес на ...