"Українська вода дуже шкідлива!": У Криму заявили про порятунок півострова від посухи

За словами Володимира Константинова, в Україні в Дніпро нібито "скидають нечистоти, а санітарні норми не дотримуються".

Ситуація з водопостачанням в окупованому Росією Криму покращилася. За словами так званого глави "парламенту" Криму Володимира Константинова проблем з водою на півострові немає, передають Патріоти України.

Константинов зазначив, що на півострові йдуть масштабні роботи і реалізується план щодо забезпечення сталого водопостачання. Зокрема, в Сімферополі ця проблема вирішується за рахунок підземних джерел.

"Ситуація з водою в Криму стабілізувалася і знаходиться повністю під контролем, як довгострокова, так і короткострокова програма. Ніяких нових обмежень по воді ми не вводимо. Від червоної риси ми відійшли. Поки перебуваємо в режимі економії, але надходження води з різних джерел більше, ніж споживання", — заявив Константинов, пишуть РІА Новини.

Глава "парламенту" Криму також заявив, що поставки води в Крим вже не потрібні. "До кінця правління України канал весь пройшов у непридатність. Були розкрадені всі труби, які насичували його. Це, по суті справи, було серйозною екологічною проблемою для нас. Уздовж каналу росли болота, зарості. Тому від перекриття каналу немає занадто великої проблеми для Криму. Ми до цього пристосувалися і провели серйозні роботи, щоб не залежати від цієї води. Я переконаний: вона нам абсолютно не потрібна і шкідлива", — зазначив він.

За його словами, в Україні в Дніпро нібито "скидають нечистоти, а санітарні норми не дотримуються". "Воду, що надходила по цьому каналу, використовували для сільськогосподарських цілей, оскільки Крим забезпечував до 30% рису", - заявив Константинов.

Розгром ворога під Новомихайлівкою був феєричним: Як БТРи окупантів злітали в повітря (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 7:56

Десантники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ показали чергове відображення російського штурму в районі Новомихайлівки, передають Патріоти України. На кадрах показано невдалу спробу росіян здійснити швидкий штурм позицій українських захисників...

Готують наступ? Росія створила нове угруповання військ - де воно діє

вівторок, 16 квітень 2024, 7:49

Окупаційні війська Росії створили нове угруповання "Сєвєр", яке вже виконує бойові завдання на Бєлгородському напрямку. Вперше про "Сєвєр" згадали у зведенні Міноборони РФ 14 квітня, передають Патріоти України. "Інформаційний спротив" повідомив, що угр...