Українська воєнна розвідка - одна з найсильніших в Європі: У ГУР розповіли про співпрацю із західними спецслужбами

Головне управління розвідки Міністерства оборони України активно співпрацює із західними партнерами. Наразі українська розвідка є однією з найсильніших в Європі, передають Патріоти України.

Про це повідомив представник ГУР МО України Андрій Юсов. "Сьогодні можна говорити, що українська воєнна розвідка – одна з найсильніших в Європі. І той досвід, який ми отримали і використовуємо, передусім на передовій, він неоціненний і дуже корисний для повного визволення України від російських загарбників", – зазначив він.

За словами Юсова, у реаліях сьогодення українські спецслужби і воєнна розвідка, зокрема, активно співпрацюють з нашими західними партнерами.

"Максимальний рівень підтримки та взаємодії, обмін різноманітною інформацією і в тому обсязі, який потрібен Україні. Ми дуже вдячні нашим партнерам і союзникам, усім тим, хто в антиросійській коаліції допомагає Україні боротися із загарбниками", – пояснив він.

Водночас головна ставка робиться на внутрішні сили, на внутрішню інформацію, на те, що українські розвідники самі отримують і здобувають.

"І коли ми говоримо про обмін, то це саме обмін. Це не отримання інформації в односторонньому порядку. Наші союзники і партнери так само надзвичайно багато для себе отримують від співпраці з Україною", – додав Юсов.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...