Українські артилеристи показали відео роботи американських гаубиць М777 по окупантах (відео)

Українські військові швидко опановують сучасне західне озброєння, яке партнери передають Україні для захисту від російської агресії. Артилеристи 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола показали, як працюють на фронті, зокрема, з переданих США 155-мм гаубиць M777, передають Патріоти України.

Кожен постріл гаубиць, які українські воїни ласкаво охрестили "трьома сокирами" - це знищені ворожі позиції та ліквідована російська техніка. Відео роботи грізної західної зброї у руках українських "богів війни" показали на сторінці 44 ОАБр у Facebook.

"Захист України – наше покликання! Менше ворожих позицій, менше градів, танків та іншої техніки окупантів і більше впевненості у нашу Перемогу стає... коли працюють вони – боги війни – бійці 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола. Слава Україні!", - підписали відео воїни-захисники. На кадрах видно роботу українських артилеристів. Звуки "виходів" артилерії звучать, як музика - адже кожен цей постріл завдає втрат російським окупантам і наближає перемогу України.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...