"Українські безпілотники атакували зайнятий росіянами Енергодар": Пропаганда Кремля поширила черговий фейк

Російська пропаганда не втомлюється творити все нові і нові фейки. Зазвичай їх основна мета – виправдати свої ж злочини та приховати невдачі, зазначають Патріоти України.

Місто Енергодар тимчасово перебуває в окупації росіян. Поруч з містом розташована найбільша в Європі АЕС, але ворог готовий завдавати штурмових ударів по місту з повітря.

Фейк про атаку Енергодару

Низка російських пропагандистів поширили брехню про те, що українські безпілотники атакували окупований росіянами Енергодар. Енергоатом повідомляє, що є ймовірність того, що таким чином ворог намагається приховати власну невдалу спробу атакувати з повітря об'єкти на Запорізькій АЕС.

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...

Новим командувачем ОК "Південь" став випускник Військового коледжу армії США: Що про нього відомо

вівторок, 16 квітень 2024, 20:42

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенант Олександр Павлюк відрекомендував особовому складу оперативного командування "Південь" ЗСУ нового командира – бригадного генерала Геннадія Шаповалова. Про це пресслужба ОК "Південь" пов...